עוגת תפוחים טעימה מיוחדת ויפה לכל השנה וגם לפסח

עוגת תפוחים

 

 

 

 

 

 

  

מתכון מנצח בכל אירוע

 

מצרכים

 

8 תפוחי עץ חתוכים לפרוסות (אפשר ירוקים גרנד)

1 כוס סוכר חום

חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

100 גר' צימוקים

1 כפית אבקת קינמון

לערבב הכל בקערה. לשטח בתבנית סיליקון עגולה או פיירקס עגולה. לפזר מעט חמאה מעל התפוחים ולאפות כ- 20 דקות בחום בינוני.

 

גבינה 5%

4 ביצים

8 כפות סוכר

מעט תמצית וניל

2 כפות קורונפלור או קמח אוסם תופח כשר לפסח

 

להקציף חלבונים עם הסוכר, להוסיף לחלבונים את הגבינה ו-4 חלמונים מעורבבים בתוכה. להוסיף לתערובת את אבקת הקורנפלור או קמח אוסם תופח כשר לפסח. את התערובת לשטח מעל תפוחי העץ שהוצאנו מהתנור. להכניס שוב לתנור לאפיה של כ- 20 דקות. להוציא מהתנור, לקרר מעט, לנתק עם סכין את דפנות העוגה ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה עגולה. אפשר להקציף שמנת מתוקה ולקשט את העוגה.

 

בתאבון וחג שמח.

 

 

 

© כל הזכויות שמורות לאתר דה ז'ה וו

כל המידע באתר הינו מהתרשמותן האישית של הכותבות ואינו מידע מסחרי