חוויה צרפתית בניו יורק

הרשת הצרפתית Le Pain Quotidien בניו יורק מציעה מגוון לחמים ודברי מאפה. מומלץ בעת ביקור בעיר הגדולה

 

נורית מצלר

ברחבי ניו יורק מצויים 12 סניפים של רשת בתי האוכל Le Pain Quotidien. במקור זוהי רשת אירופית המתבססת על סוגים שונים של לחם שנאפה מדי יום במבחר טעמים, משהו טרי, חם וטעים שעושה טוב לגוף ולנשמה. לצד מיני הלחם מוצעים ריבות, ממרחים מתוקים ופיקנטיים, סלטים טריים וארוחות שלמות. ישיבה באחד מסניפי Le Pain Quotidien הינה חוויה שתמיד רוצים לשוב ולחזור אליה ()www.lepainquotidien.com

תגובות
אין תגובות למאמר
© כל הזכויות שמורות לאתר דה ז'ה וו

כל המידע באתר הינו מהתרשמותן האישית של הכותבות ואינו מידע מסחרי